LOGIN | REGISTER

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
  1. #11
    Having problems in Chrome. Working fine in safari. OCNJ is not on the map in either though.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,429
    Images
    5
    I take back all my previous posts. Not working in IE, looks normal in chrome but nothing is functional. Works fine in Safari on my Ipad.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Va beach/ocmd
    Posts
    112
    Images
    35
    this is what mine looks like on google chrome, not sure why?
    Attached Images Attached Images

  4. #14
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lewes, DE
    Posts
    5,377
    Images
    121
    Looking into it... Works fine for me, in all browsers, except Chrome.
    I'll get to the bottom of it.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Central FL
    Posts
    3,987
    Workin fine for me, using I.E. 9. You guys having problems might just need to run some updates. Start by updating your browser if it's been a while, then try updating Adobe, and then Java. If those don't work then throw you computer off the top of the building and go get a new one.

  6. #16
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,429
    Images
    5
    this is what mine looks like on google chrome, not sure why?
    That's how mine looks in chrome as well and nothing works. In safari all is good.

  7. #17
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Va beach/ocmd
    Posts
    112
    Images
    35
    you bettter....(shaking fist at you).

  8. #18
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lewes, DE
    Posts
    5,377
    Images
    121
    isolated problem to third party libraries not being compatible with latest google chrome and possibly other latest browser. Working on solution now. Quick fix is to download/use Firefrox or Safari. Will update when complete fix is in place.

  9. #19
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lewes, DE
    Posts
    5,377
    Images
    121
    Okay, the issue has been resolved.
    You might have to clear your browser cache.
    If you still have problems, let me know.

  10. #20
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Va beach/ocmd
    Posts
    112
    Images
    35
    Quote Originally Posted by Swellinfo View Post
    Okay, the issue has been resolved.
    You might have to clear your browser cache.
    If you still have problems, let me know.
    All good on my end thanks so much! YoU DaH ManNNn!